18 Temmuz 2011 Pazartesi

Ba-yıl-dım

Ben Münferit'e bayıldım! Galatasaray Lisesi'nden Tophane'ye doğru inerken sol kolda yer alan, meyhane rolü yapan gourmet bir lokanta burası. Mezeler harikaydı. Servis harikaydı. Lokantanın konumu, dekorasyonu harikaydı!

Yoksa ben yeni hayatımın ilk gününün sarhoşluğu içindeyken, bir de karşımda dolunayı görünce, bana herşey harika mı görünmeye başladı?

İtiraf etmeliyim ki pahalı bir yer Münferit. Ama helal ediyorum! Değerdi! Zaten daha önce de dediğim gibi, ben bir yemek hovardasıyım, ona şüphe yok.

Ama sanırım bir kere daha gitmeliyim Münferit'e abartıp abartmadığımı anlayabilmek için. Tamamen araştırmacı gazeteci blogger ruh haliyle, sadece siz okuyucularıma doğru rapor verebilmek için. Yoksa kendim için birşey istiyorsam namerdim!

Bayan Bal Şeker
15/07/2011

Not: Münferit'i benimle beraber keşfeden gezgin ve meraklı beyefendi, ahtapotlu kuskustan bahsetmezsem ahtapotun hatrı kalacağını bildirdi. Haklı. Kuskus kuskus olalı, bu kadar lezzetli olmamıştı.

3 yorum:

gyy dedi ki...

Merhabalar,

Benim de denemek istediğim bir yer Münferit ama genelde pahalı olduğu şeklinde yorumlar okuyorum. Hazırlıklı :))olmak açısından fiyat fikri verebilir misiniz. Sevgiler... Gülçin

Bay Afiyet ve Bayan Bal Şeker dedi ki...

Gülçin,
İki kişi, bir şişe şarap ve beş altı sıcak/soğuk meze için 220 TL civarında verdik. Şarap üretimini ve tüketimini sonlandırmaya andiçmiş büyüklerimiz nedeniyle, bir şişe şarabın bu faturanın yarısını teşkil ettiğini biliyorum. Ama yine de...

BalŞeker

Rumisu dedi ki...

Gidelimmmmm beraber de gidelim ben hala gidemedim. Deno'dan duyuyorum, ve merak ediyorum hep :)

Related Posts with Thumbnails